Åge Aleksander Skretting
Hyggelig lege, men merker ikke at han tar meg spesielt på alvor eller villig til å bruke tid for å høre på pasienten. Utreder greit og raskt, ikke supernøye. Helt ok.
Personalet på senteret virker noe stresset og småsure. Smiler ikke og ikke snakker til meg når de tar prøver. Har aldri hatt problemer med blodprøver før, men opplevde det som ubehagelig her.
En fantastisk lege som tar seg tid til pasienten, lytter, og som gir raske tilbakemeldinger.
Anbefales på det varmeste!
Alltid på tiden. Aldri opplevd at legen er senere enn 5 minutter - noe som må sies å være eksepsjonelt sml. med andre. Hyggelig og utreder ordentlig.
Fantastisk lege som jeg kom inn til da min faslege ikke var ledig, imøtekommende å gjorde alt i sin makt for å finne ut va som feilet meg, fikk tilslutt min diagnose. Jeg gir meg ikke før jeg har funnet ut hva som feiler deg sa han til meg etter mitt første møte. Ringte meg på kveldstid for å fortelle meg svar på blodprøver. Anbefales
Dette er ikke min fastlege, men hver gang jeg kommer til Åge Aleksander Skretting så blir jeg utrolig glad. Dette er en lege jeg er trygg på som en erstatter for min fastlege. Jeg skulle ønske det var mulig å ha 2 fastleger. Han tar ting på alvor og er ikke redd for å spørre andre hvis han er usikker på noe. Utrolig behagelige mann. Jeg håper han kan bli min fastlege nr 2 hvis min fastlege ikke er tilgjengelig.