Ingunn Krohn Milton

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Ingunn Krohn Milton er en av 60 fastleger i Tønsberg

Siste vurderinger av Ingunn Krohn Milton

Glad jeg har denne legen

Jeg er så glad jeg byttet til denne legen. Hun er meget kunnskapsrik, sympatisk og handlekraftig. Det har skjedd mer for meg og min sykdom på to mnd med henne enn ti år med min gamle fastlege.

Har aldri opplevd å vente lenge på henne heller, men har ikke hatt så mange timer enda.

Dyktig og flink til å lytte

Etter dårlig erfaring med en av senterets andre leger, byttet jeg til Ingunn Krohn Olsen. Tross ung alder, er Ingunn en dyktig lege som tar seg god tid til å lytte til pasienten. Alltid blid og hyggelig. Anbefaler henne til andre pasienter.

Dyktig og empatisk lege

Ingunn opptrer slik du forventer av en dyktige lege. Utrolig hyggelig og sympatisk er hun også. Hun er ytterst lett å kommunisere med og hun lytter virkelig til det du har å si som pasient. Dette er en lege som alltid henviser videre når det er usikkerhet, slik at du som pasient føler deg ivartatt på en god måte. Er ellers fornuftig og kommer med gode råd. Skolebokeksempel på hvordan en lege skal være!

Gir trygghet og viser forståelse og engasjement

Hun er en lege som virkelig viser at hun vil mitt beste. Hjelper, støtter og kommer med forslag. Hun får ting til å skje. Jeg er utrolig glad for at jeg byttet til Ingunn Krohn Olsen. Hele legesenteret er blide og imøtekommende.

Lyttende og følger opp

Ingunn er rolig, behagelig og man føler aldri at hun ikke har tid til deg. Følger opp det som trenger oppfølging og er alltid tilgjengelig. Jeg er veldig fornøyd!