Sladjana Skoro
Empatisk sterk, lyttende, tar deg på alvor, er grundig, tar nødvendige prøver, sender deg videre til spesialister når det er nødvendig. Hun verken minimaliserer eller overdriver den aktuelle problematikk. Trygger ved behov/undersøker nøye ved behov. Forstår godt helheten ift behandling, dvs. både somatisk og psykisk helse. Har kun gode ord å si om denne legen. Anbefaler på det sterkeste!
Varierende ift inntrykk når det gjelder resten av legestaben på legesenteret. Enkelte i respesjonen er ikke dyktige, men enkelte er det. Velger allikevel dette senteret ene og alene pga Sladjana Skoro.
Måtte bytte lege fordi det er null forståelse mellom lege og pasient. Gikk til henne en gang under graviditeten , og hun kunne ingenting virket det som. Ikke viste hun en gang hvordan hun skulle skrive en bekreftelse på graviditeten som skal sendes til nav og spurte meg om hva det skulle stå...meget dårlig
Besøkte denne legen med min sønn (4) som hadde influensa. Forklarte at han hadde feber for 4 dager og spiser ikke, i tillegg at han huster mye som høres tørr ut. Første 5 minutter var hun bare opptatt av PCen sin. Så ramme hun den lille tre bit in i halsen av sønnen min at han nesten kaster opp og sier etter sjekk av lungene at hun hører ingenting med konklusjon at han sikkert huster fordi han har slim i nese. Anbefaling etter hele 10 minutter var å drikke noe varmt. Fullstendig meningsløst å gå til denne legen.
Vanskelig å forstå denne legen. Forklarer dårlig og er alltid stressa. Sier ha det før man er ferdig. Venter lenge før man kommer inn. Og bestiller prøver man ikke skal ta. Mye unødvendig besøk!