Sohail Ahmad Anwar
Her kan en legge ut om sine plager, og legen lytter og gir råd og/eller medisiner som skal hjelpe. I noen tilfeller sender han søknad til spesialist/sykehus for videre oppfølging.
Hvis blodprøve blir tatt, blir pasienten innkallt når prøvesvarene foreligger slik at legen kan diskutere med pasienten om funnene i prøvene.
Normalt får en bare 15 min pr time, så om en har flere problemer enn et, må en be om dobbel-time.
God kommunikasjon og veldig god oppfølging. Rask time og liten ventetid. Rent og ryddig lokale. Anbefales!
Etter flere lege bytter fant jeg endelig en lege som lytter og tar seg tid til å finne løsninger. Han virker meget kunnskapsrik og empatisk. Anbefales!
Tar seg god tid, er imøtekommende og hjelpsom. Her føler man seg godt ivaretatt som pasient. Anbefales!!
Dr. Sohail Ahmad Anwar er en eksepsjonell lege. Han er tålmodig, hensynsfull og virkelig enestående på sitt felt. Hans evne til å få pasientene til å føle seg trygge og godt ivaretatt er bemerkelsesverdig Han tar seg tid, forståelsesfull, faglig dyktig- og bryr seg om pasientene. Han nøler ikke å henvise deg til spesialist, er opptatt av å finne ut hva som feiler pasienten istedenfor å behandle syntomer Anbefales på det sterkeste