Kristin Annette Hansen Birkeland
Tilleggskompetanse
Trygg, lytter alltid og har alltid tid. Tar meg på alvor, henviser vidare og skriver ut informasjon der eg kan lese meir om eg ynskjer det. Hadde aldri bytta hadde det ikkje vore for 3 timar køyring etter flytting blei for langt. Tusen takk, heldig er den som får min plass på di legeliste. Vikaren som er for Anette i år er og svært dyktig og tar ting på alvor.
Kristin er dyktig, profesjonell og en utmerket fastlege. Hun er varm og ser mennesket.
Hun svarer ekstremt raskt på helsenorge. Nesten så raskt at jeg blir bekymret for om hun i det hele tatt tar seg fri. Jeg har til og med fått svar når jeg har stilt spørsmål på kvelden.
Hun har god kunnskap og forståelse for problemstillinger med barn og voksne. Jeg har sjeldent følt meg så ivaretatt.
Imidlertid er hun populær og har mange pasienter så man må gjerne vente en uke for å få time. Heldigvis har legesenteret akutt-timer man kan få om man ringer inn på morgenen.
Kristin er en helt ypperlig fastlege. Hun tar alt man kommer med, stort som smått, somatisk som psykisk, alvorlig. Henviser gjerne videre til spesialist, eller tar utvidede prøver ved behov. Svarer fort på henvendelser på Pasientsky/Helsenorge og gir resultater på prøver hurtig. Jeg opplever at hun yter mer i jobben sin enn "nødvendig". Jeg føler meg sett og hørt på et helt annet nivå enn jeg har gjort med noen andre leger tidligere. Hun har godt humør, er lett å prate med og viser alltid forståelse. Har gått til henne relativt ofte det siste året pga et langvarig problem og jeg føler aldri at jeg er i veien, eller tar opp unødvendig plass. Eneste negative jeg kan komme på er at hun har blitt såpass populær som fastlege, så det kan være litt ventetid på timer - men det har jeg aldri opplevd som et problem for min egen del.
Kristin er flink til å lytte og skape tillit. Henviser raskt til spesialist ved behov. Føler meg ivaretatt når jeg har hatt time hos henne. Den beste fastlegen jeg noen gang har hatt.
Nå har jeg hatt Dr. Birkeland i et år ca. og er kjempeglad for at jeg fikk henne til fastlege. Hun lytter på det jeg har og si, viser trygghet og viser at hun vil så gjerne hjelpe så godt hun kan.
Svarer kjapt på pasientsky når det gjelder resepter og spørsmål. Jeg føler meg veldig trygg hos Dr. Birkeland.