Madeleine Kerstin Müller-Hubrich
Hun er en meget dyktig lege. Hun går grundig til værks for å finne ut hva som feiler en. Hun er alltid blid og glad. Du kan spørre henne om alt du lurer på. En stor tommel 👍 opp for Madeleine Müller-Hubrich.
Veldig hjelpsom og omsorgsfull lege, hilder smilende som jeg setter stor pris på. Gir beskjed ved utsettelse av time, god rådgiver. Sitter ikke bare foran skjerm under konsultasjon.
Jeg byttet fastlege til Madeleine etter min samboer hadde hatt god erfaring med henne. Hun tar pasientene sine på alvor og bryr seg genuint om hvordan du har det. Hun er varm og kunnskapsrik, med godt humør og god humor. Om det er noe hun er usikker på, henvender hun deg videre til riktig person/klinikk.
Det kan være litt ventetid, men det er nok bare en konsekvens av at Madeleine alltid bruker tilstrekkelig tid med pasientene sine. Jeg har aldri opplevd at hun virker travel og må "bli ferdig med meg".
Anbefales på det sterkeste!
En møter sjeldent en lege som går så grundig til verks som Dr. Madeleine Muller-Hubrich. Min kone har vært hos mange leger på Østlandet uten å få en skikkelig utredningen Dr. Muller-Hubrich tok fatt i problemene umiddelbart. Hun fortjener all ære for den jobben hun utfører. Jeg har allerede anbefalt henne som fastlege til venner.
For første gang siden jeg byttet fastlege for 5 år siden føler jeg endelig at jeg blir tatt på alvor! Kunnskapsrik, hyggelig, hjelpsom og kommer alltid med masse gode råd og tips om hva jeg som pasient kan gjøre. Skal aldri bytte fra denne fastlegen!
Da syns jeg det er veldig synd å si dette med selve legekontoret der fordi resepsjonistene syns visst at samtaler om hvor de skal på helgetur eller hva annet gøy de finner på på fritiden sin er viktigere enn å hjelpe pasienter som står å venter på å få snakke med de og lar også telefonen ringe konstant selv når de er typ 2-3 stykker der inne som garantert kunne tatt telefonen. Når jeg prøver å ringe selv får jeg heller aldri svar før etter nærmere 30 minutter og noen ganger nærmere én time. Makan til arbeidsmoral.