Sjur Rød-Larsen
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Sjur er den beste legen jeg har hatt. Han er helt topp. Det rundt er ikke like bra. Lang ventetid (minst en time) og noen ganger litt sure sekretærer.
Men legen er så bra, at jeg godtar de negative sidene. Han er alltid løsningsorientert. "Du skal ikke bli bedre, du skal bli frisk!" er mottoet.
Imponert over arbeidskapasiteten hans!
Tar for lang tid å få hjelp.
Lang ventetid når man har fått time. Sjanse for at timen bare blir kansellert.
De som jobber der har ikke kontroll. De har aldri tid. Prøvde flere dager å få tatt en blodprøve der, avtalt med legen. Det klarte de ikke. Legen har ikke anelse hva medarbeiderne driver med.
Det er heller ikke system på kø eller avtalte timer der.
En lege som bryr seg og tar seg tid med de pasientene som trenger det. Det er noe ventetid, men set er akkurat fordi han gir sine pasienter den tid de trenger for å forstå det som blir sagt og føle seg trygge
Flott lege som forteller deg det du trenger å høre, ikke det du vil høre.
Som sjømann valgte jeg doktor Larsen som utesteder av helseattest. Min tidligere fastlege har ikke påpekt høyt blodtrykk. Det gjorde doktor Larsen. Og han gjorde tiltak for dette. Jeg valgte derfor å skite fastlege til han. Har fått meget god oppfølging etter dette.
Han er en super lege.. men belag deg på laaang ventetid. Kanskje jeg har hatt uflaks, men jeg har ventet 2-3 timer hver gang de siste gangene. I tillegg kommuniserer de andre litt dårlig, og til tider unøyaktig.... noe som fører til misforståelser og feil!