Sjur Rød-Larsen
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Dessverre trekker kontorpersonalet ned på opplevelsen. Humørsyke, tror de er leger. Spesielt en som utmerker seg ekstremt negativt, og bør etter min mening bytte jobb.
Legen derimot bruker tid på pasientene, så de føler seg ivaretatt.
Sjur er unik, flott kompetent lege med sympati når det trengs. Ærlig og bruker tid på pasientene sine. Dette resulterer desverre i for lang ventetid, men på grunn av hans habilitet blir vi der :)
Helsesekretærene kan diskuteres, leker leger noen ganger, og gjør det vanskelig å ville ringe for å få time. De er flinke på labben, men litt for humørsyke for min smak.
Sjur er helt ok som lege, men jeg byttet fordi de få gangene jeg har vært der så har det vært lang ventetid på telefonen, lang ventetid på å få time, og lang vente tid på venteværelse etter oppsatt time, alltid vært over 45min.
Byttet legekontor, angerer ikke på det! Dette gjøres veldig kjapt på nett!
Helt grei som lege. Men er veldig humørsyk og ganske sur innimellom. Bør tenke på hvordan han snakker til sine ansatte, spesielt når pasienten er der.
Altfor mange pasienter, og lang ventetid
Har hatt han som fastlege i over 20 år, og med noen kroniske sykdommer har jeg alltid opplevd en helt fantastisk oppfølging. Alltid blitt tatt på alvor, og videresendt om det skulle være behov.
Derimot er jeg mindre og mindre begeistret for kontordamene der. Føler jeg er til bryderi selv når jeg skal en så enkel ting som å bestille en time.