Helena Maria Victoria Jørgensen

Autorisasjon (2011)

Venteliste

226 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Helena Maria Victoria Jørgensen er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Helena Maria Victoria Jørgensen

Dårlig tid

Har det siste halvåret vært mye hos dr. Jørgensen. Min samlede opfattning er at hun har dårlig tid. Hun setter "diagnosen" etter bra få minutter. Jeg føler persnolig jeg ikke blir hørt når jeg snakker med henne. Det er en skuffende følelse når man har bestilt time og legen ikke tar seg tid til å lytte på det du har å si. Man merker at hun ønsker å få neste pasient inn på kontoret.

Hun er også voldsom til å bruke ord som er vanskelig for mannen på gaten og forstå. Hun velger å ikke endre vokabularet så vi uten lege utdanning kan forstå henne.

Det at hun har så dårlig tid til hver pasient og bare skynter seg gjennom konsultasjonen resulterer riktig nok i at hun er/fremstår som en effektiv og målrettet kvinne.

Dyktig lege!

Helena Jørgensen er nok den beste fastlegen jeg har hatt! Hun er veldig hyggelig, imøtekommende og interessert. Faglig dyktig lege som alltid stiller opp og lytter til dine problemer. Får akuttimer på dagen om nødvendig. Henviser videre ved behov og tar dine synspunkter med i betraktning. Synd jeg skal flytte, ellers ville jeg aldri byttet fastlege.

Profesjonell, løsningsorientert og empatisk

Helena Jørgensen er en fantastisk lege, som tar deg på alvor og lytter til det du sier. Hun er dyktig til å stille diagnoser, og henviser deg videre dersom hun mener spesialister kan hjelpe deg bedre. Hun er en meget flink gynekolog, og får deg til å slappe godt av ved undersøkelser. Hun er også en flink samtaleterapeut, og er meget løsningsorientert når det kommer til stressmestring. Jeg anbefaler Helena Jørgensen på det sterkeste og varmeste, da jeg sjelden har følt meg bedre ivaretatt av en lege.

nekter telefonkonsultasjon

Har gått i noen år hos Helena med grei nok erfaring. Hun er generelt sett ikke glad i mennesker får man inntrykk av. Hun gjør som regel det minimum og raskt. MEN etter å ha blitt gravid og gått gjennom det mest fysisk og psyisk helseutfordring i mitt liv må jeg fortelle at Helena gjør det hele bare verre. det er umulig å oppnå kontakt med hun verken på pasientsky eller via resepsjon. Dersom du er for dårlig til å reise inn og se henne, er det ingen hjelp å få og jeg kan ikke forstå noe gyldig grunn til å bli behandlet så dårlig.

Veldig dyktig og god lege!

Dr. Jørgensen er en utrolig dyktig og varm lege, som har god oppfølging og lytter når man trenger det.
Anbefales!!