Lars Eric Fredrik Hassel
En meget dyktig lege. Den beste fastlegen jeg har hatt og er i alle fall den beste på Kambo legestasjon. Har vært hos flere der, men der er det treg responstid på ting. Min lege er rask på henvisninger når det må til og veldig hjelpsom. Dessuten en veldig empatisk lege som tar seg meget god tid til pasienten. Han lytter og bryr seg. For meg er han verdt å vente på fordi han går grundig til verks i ulike problemstillinger og jeg får mer enn god nok hjelp. Anbefales, selv om det kan være litt venting. For hjelp det får man virkelig her. Fornøyd.
Aktiv, tar seg god tid til å lytte til pasienten, behjelpelig...anbefaller sterkt til de som virkelig ønsker hjelp til ordentlig behandling.
Nett skiftet fastlege etter flytting. Min erfaring er meget kort, men noen observasjoner er allerede notert.
Vedkommende er veldig lavmeldt og det er ikke lett å føre en konstruktiv samtale.
Han er veldig opptatt av å gjøre notater på PC'en.
Jeg savner engasjement og klare konklusjoner.
Jeg har også notert forsinkelser de ganger jeg har vært hos han.
Men, jeg skal gi han en sjanse til . . .
Vanskelig å forstå.Svarer sent på henvendelser.Lite hjelp å få.Ikke mye bra.Følges ikke opp.Mye kunne vært bedere om jeg hadde blitt fulgt opp
Jeg føler at det har vært veldig vanskelig å kommunisere med denne fastlegen. Det har vært mye frem og tilbake der vi ikke har forstått hverandre, og mange besøk der jeg har fortalt om ting jeg trenger hjelp med, men ikke fått den hjelpen jeg trenger.
Legen kunne også blitt bedre på volum, ettersom at han har en tendens til å snakke lavt og mumle. Dette er en kombinasjon som noen ganger gjør det vanskelig å forstå hva han formidler.
Samt har jeg blitt tildelt en resept jeg er allergisk på, etter å ha fortalt at jeg var allergisk mot tablettene under en måned før.
For ikke å nevne at hver time skjer som regel 45 min - 1 time etter avtalt tid, som skaper mye venting og kø.
Jeg har fått hjelp av denne fastlegen, men det har vært i sammenheng med mange nedturer.