Trine Fredriksen

Autorisasjon (1996)

Venteliste

97 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Trine Fredriksen er en av 43 fastleger i Porsgrunn

Siste vurderinger av Trine Fredriksen

Frekk og ufølsom ovenfor andre!

Hun er veldig lite imøtekommende, hun er aldri i godt humør og det virker bare som om hun vil ha deg ut av kontoret fortest mulig. Prøvde å skaffe en slags prevensjon og uten å prate om ulike muligheter hadde hun valgt ut en type jeg slettes ikke likte og det var udiskutabelt å prøve noe annet ( jeg fikset prevensjon hos en annen lege uten problem).

Hun er dårlig på å henvise til andre spesialister og jeg sitter fortsatt uten migrene medisiner, har vært der FEM ganger ang. migrene, ingenting har funket.

Lite sympatisk og direkte frekk

Fredriksen er en dyktig gynekolog, men burde aldri ha jobbet med mennesker. Ville nok egnet seg best i en forsker stilling uten menneskelig kontakt. Har en brå fremtoning, du føler at du ikke kan komme deg fort nok ut av legekontoret igjen - noen kaller det å være effektiv, mens det du føler er at hun rett og slett vil ha deg ut kjappere enn du kom inn. Null sympati, så for all del - hold alle dine innerste tanker for deg selv. Så hvis du sliter med noe form for psykiske problemer, evt. belastningskader (fysiske) så får du garantert verre plager etter å ha vært hos Fredriksen. Virkelig IKKE å anbefale, finnes SÅ mange bedre leger (på alle mulige måter) enn dette!

Flink og trygg.

Trine Fredriksen har ikke vært min fastlege, men jeg har brukt henne som gynekolog både i forbindelse med prevensjon, prøvetaking og under graviditeter. Opplever henne som en lavmælt, men tydelig og trygg fagperson. Også med humor om en inviterer til det. Hun arbeider effektivt og en bør kanskje ha forberedt godt hva en ønsker å spørre om/snakke om før en kommer til timen, slik at en rekker det før hun takker for nå. Men har alltid følt meg helt ivaretatt og profesjonelt og godt behandlet.

Dårlig tid

Hun virker som hun vil ha timen fort over.
Dårlig til å forklare hva hun har tatt av prøver.
Virker sur og ikke særlig imøtekommende.

Ekstremt dyktig

Hun er min fastlege og jeg opplever henne som et varmt menneske som har tid til å høre på meg. Hun er ekstremt dyktig og jeg stoler 100% på henne som lege.