Kristin Bothner Kanstad
- Allmennmedisin
- Psykiatri
hun er en varm og forståelsesfull lege som gjør jobben sin og gjerne litt til. Jeg kan med hånden på hjertet si at hun er den eneste legen som jeg har vært fornøyd med, og etter at hun byttet kontor har jeg byttet lege 3 ganger uten å være fornøyd. God Jul Kristin. du er min nr.1. håper du har det bra. savner deg masse. =) Hilsen
dette er helt klart den beste legen jeg har vært borti... jeg har et vanskelig sykdomdsbilde og dette tar hun virkelig tak i må si st jeg føler meg heldig som har fått henne som lege . hun ringer opp lenge etter kontor tid for å høre åssen d går å om d er noe hun kan hjelpe til med og forteller hva planen er videre dette har jeg ALDRI opplevd hos noen annen lege og hun tar seg virkelig tid selv om hun er forsinket føler meg i varetatt og føler at hun virkelig ønsker å gjøre d beste for meg som pasient vil virkelig kunne anbefale henne på d sterkeste
Dette er den aller beste legen jeg har møtt. Hun lytter, tar til seg innspill og er tilstede for pasienten. Svært grundig, flink til å følge opp og kjapp med å videresende pasienten til spesialist dersom det trengs.
Jeg gikk til henne på et annet legesenter og hun er utrolig hjelpsom, forståelsesfull og jordnær..så jeg byttet legekontor nå å følger henne.
En lege som hører på meg og tar meg på alvor.
Hun sjekker alltid grundig når det er noe og jeg vil trygt si at dette er den beste legen jeg noen gang har hatt.Hun er unik og jeg er heldig som er hennes pasient.Føler at jeg blir tatt godt vare på og føler meg trygg på henne.