Sukhminder Kaur

Autorisasjon (2008)

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sukhminder Kaur er en av 44 fastleger i Ullensaker

Siste vurderinger av Sukhminder Kaur

Dårlig pasientbehandling

Hun behandler pasienten svært dårlig. Verken viser hun tegn på interesse i det jeg sier eller er snill. Anbefaler ikke denne fastlegen.

Dårlig med planlegging av tid

Hadde bestilt time til barnet mitt kl. 10:20, hun kom og ropte på oss kl. 11:40. Hun tar mange pasienter samtidig så blir hun stresset.

Tilstedeværende og interessert

Vennlig, imøtekommende lege som tar raske og nøvendige grep, når det trengs. Hun inngir tillit. Man kommer ofte ikke inn til avtalt tid. Det er fordi hun tar seg den tiden hun mener er nødvendig til hver pasient, noe som også kommer meg til gode!

Verdens verste lege!

første gang jeg møtte henne så var jeg kunn 1 minutt hos henne . fikk ikke besvart noen spørsmål siden hun hastet med å ta lunsj. har vært hos henne nå et par ganger og alle de gangene så overdriver hun helt, gir ingen tilbakemeldinger, har aldri tid og hun har 0 kunnskap. som jeg sa verdens verste lege!! hold dere unna Folken!

Uinteressert, ikke tilstede, bryr seg ikke

Totalt uinteressert. Husker deg ikke. Ikke lest journal før du kommer. Alltid 1 time forsinket selv til dagens første time. Har bedt om henvisning til hudlege, men da ber hun meg ordne det privat for det er så mye styr med henvisning. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg hat fått feil resepter av henne. De i skranken er uhyggelige og ikke behjelpelige. Har skjønt at dette er utbredt problem for dette legesenteret. Har i to ganger ved behov for akuttime måtte ringe legevakt da de ikke vil hjelpe med time( glaldt mine barn). Legevakten sa de er pliktige på legesenteret å finne time hos en annen lege. Legevakten har da ringt Jessheimlegene og fått time for meg. Jessheimlegene er ubrukelige og skulle hatt et kurs i kundebehandling og forståelse for andre mennesker. Sukhminder seg ut som hun mistrives i jobben sin og burde finne seg noe annet.