Rifat Preljevic
Flink lege som følger deg opp. Alltid hyggelig og imøtekommende. Kunnskapsrik på mange områder. Kan anbefales.
Jeg har hatt Rifat som fastlege siden februar. Har de siste fem årene vært mye i kontakt med legestanden, grunnet diverse alvorlige lidelser. Er blant annet blitt feil/overmedisinert av en annen lege. Er 54 år, men har aldri møtt en mer imøtekommende og dyktig lege som Rifat. Empatisk og faglig dyktig. Anbefales på det varmeste!
Rifat er en voksen og veldig erfaren lege, han tar seg tid til pasienten og han lytter på deg. Han har mye kunnskap og er det noe så henviser han pasientene videre uten unødvendig frem og tilbake. Han er engasjert og flink. Absolutt å anbefale!
En helt ok, fastlege. Ikke den beste jeg har hatt, ikke ta opp mere en en ting på legetimen, da blir han lett stresset. Ellers tar han deg alvorlig, men litt distre
En lege som er dyktig, viser interresse for å lytte, tar seg tid til å undersøke deg som passient. Er rett og slett en menskelig lege som setter pasienten først, og ikke hvor mange passienter han tar på en dag for å tjene mest.