Edvin Tore Bach-Gansmo
Edvin er lyttende, omsorgsfull, observant, faglig god, løsningsorientert, informerende og tar godt vare på både meg som voksen og mine barn og alle de ulike situasjoner som har oppstått hvor vi har hatt behov for lege.
Var hos denne legen da min fastlege ikke var tilstede den dagen.
Jeg hadde en infeksjon i kroppen, og ble møtt i forhold til dette.
Da jeg så ønsket å ta opp en annen problemstilling, denne psykisk, ble jeg avfeid på det sterkeste.
Jeg gikk gråtende ut fra legekontoret og skal aldri tilbake til denne mannen.
Jeg er en ung kvinne.
Da jeg antydet at svigermor trengte psykriatisk behandling fikk vi tydelig forklart at vi ikke kunne forvente å komme her på en mandag og tro at han skulle bruke en halv time på å skrive en søknad om psykriatisk behandling. Sånt noe hadde han ikke ork eller ressurser til. Vi kunne ikke forvente at han og Nes kommune skulle "knekke" ryggen for at hun skulle få den hjelpen hun trengte. Det blir VIVAL eller ingenting!!!
Opplever denne legen som veldig humørsyk, han er flink til å gi diagnoser på enkle sykdommer som halsbetennelse, lungebetennelse osv. Men har du andre plager og treffer han på en dårlig/stresset dag så stiller han diagnoser omtrent uten å se på deg. Han har også en veldig nedlatende måte å snakke til pasientene på og bruker ofte "tror du ikke med min erfaring" hvis du er litt uenig/kritisk. Har du fått råd fra andre helseinstanser så virker det som om han er redd for at de har rett og ikke han så det først. Stiller du spørsmål så får du et inntrykk av at han tror du har satt diagnose selv.
Vurderer sterkt å bytte fastlege.
Super lege som både riser og roser etter behov. Meg har han reddet livet til og samt alltid stilt opp på dagen om det haster. Spess da med barna mine som er/var mye syke. Etter minst 12 år som fastlege,har ikke jeg noe negativt å si om denne legen. Fantastisk.