Ted Johannes Korvann
Kjempe flott lege. Praktiserer godt i faget sitt. Og ser medmennesket der det er. Tar seg tid og lytter. Henviser til spesialister hvis nødvendig for vidre utredning etc. Veldig fornøyd!
Opplever Ted Korvann som meget imøtekommende, lydhør for pasientens forklaringer og tar seg god tid til å forklare på en skikkelig og forståelig måte. Er ikke redd for å henvise degsom pasient videre til spesialister - det er jo en betryggende for oss som pasienter. Ser ikke på det som at han mangler kvalifikasjoner, snarere tvert imot - han tar deg som pasient på alvor. En ung og tillitsvekkende lege som jeg og min famile har gleden av å ha som fastlege.
Min erfaring er at han er kunnskapsrik, tålmodig og vennlig. Han har vært flink til å henvise videre. Av og til kan det være vanskelig å få formidlet alt på en kort legetime - men slik har det også vært med andre leger.
Rolig og kunnskapsrik. En lege jeg er godt fornøyd med. Glad han er tilbake etter permisjon
Har lang erfaring med Korvann, og vil gi en balansert tilbakemelding. Jeg mener han er flink til å ta seg tid når man først er inne, men opplever ofte lang ventetid i forkant noe som naturlig nok henger sammen. Han kan kanskje oppleves som streng og bestemt av enkelte, men virker oppriktig interessert når man snakker til han. Han er ikke rask med sykemelding eller resepter og ønsker i stor grad å vente å se. Han er noe unøyaktig i forberedelser, og må ofte purres for analyseprøver- og svar. Ikke god på å følge opp komplekse situasjoner der det kreves tett oppfølging av pasienten.