Maria Magdalena Aanensen
Tilleggskompetanse
Joda, man får raskt time. Men det betyr lite når hun ikke gjør det hun sier at hun gjør. Flere ganger har hun sakt hun har sendt henvisninger uten at noe er sendt. Har og vert mange ganger jeg har kommet til henne for å få lege hjelp og ikke har fått noe. Jeg har nå byttet og anbefaler ingen å ha Maria som lege. Det har blitt mye problemer for meg med at hun rett og slett ikke gjør jobben sin.
Hun er flink til å se hele mennesket. Ser på meg når hun prater, ikke på PCn. Ærlig, og flink til å gi tilbakemeldinger.
Ovenfor meg fremsto Maria som en varm, god og lyttende lege. Jeg er utrolig fornøyd med måten hun behandlet meg på!
Følte at hun ikke tok plagene mine på alvor. Fikk beskjed om at det kun var innbilning at jeg hadde vondt.
Ikke fornøyd. Glemmer å sende henvisninger (hun har glemt å sende for minst 4 familiemedlemmer selv om hun har sagt hun skal gjøre det, ikke inkludert meg selv), gjør ikke jobben skikkelig, dårlig kommunikasjon, avfeier problemer før jeg har forklart ferdig. Har begge ganger ventet over 60 min før timen skulle vært før jeg fikk komme inn. Får lett time hos henne, hvorfor skal jeg ikke spekulere i..