Marius Bakken
Jeg var rett og slett så utrolig heldig som endte opp med Marius som fastlege. Dette er en en lege som tar pasientene sine på alvor! Han er i tillegg utrolig empatisk, og får en til å føle seg bedre bare ved å sitte der og prate. I tillegg er damene i resepsjonen utrolig søte! Man får time stort sett alltid på dagen, og det er rett og slett et koselig legesenter.
Dr. Bakken er den beste legen jeg har hatt. Han er profesjonell, tar deg på alvor, lytter til det du har å si og henvender deg videre til spesialist om det er nødvendig. I løpet av mitt år med Bakken har jeg fått fikset flere av mine problemer som jeg har gått til andre leger med i flere år. Hadde det ikke vært for flytting hadde jeg beholdt han som min fastlege. Anbefales!
Endelig en lege som faktisk er interessert i å hjelpe deg og ikke bare få deg fortest mulig inn og ut igjen!
Finner også de beste og mer langsiktige løsninger som ikke nødvendigvis sponser apotekene.
Slitt lenge med plage i luftveiene. Andre leger har gitt tabeletter som ikke funker. Marius ordnet opp med å sende meg til spesialist. Er fin nå. Ble tatt på alvor