Tahmuras Siyavoshi
Fantastisk flink og grundig lege! Veldig flink med barn også! Han lytter til pasienten og utfører arbeidet grundig og profesjonelt! Kommer aldri til å bytte lege igjen så lenge han fortsetter på Vea!
For meg ble dette helt feil, jeg ønsker en lyttende ydmyk lege som jeg kan stole på. Hos denne legen følte jeg alt ble en kamp, følte jeg måtte kjempe for å bli hørt og fikk ikke en følelse av å bli tatt seriøst. Andre kan selvfølgelig ha en helt annen opplevelse.
En super fastlege som tar seg tid til deg og forklarer godt det du ønsker å vite noe om. Han viser stor grad av kunnskap om det meste. Anbefales på det varmeste.
Hadde mitt første møte med denne legen idag! Han var oppriktig interessert, og tok meg veldig på alvor! Lyttet og brukte god tid!! Følte meg så godt ivaretatt!! Kunnskapsrik og gav gode råd!! Heeelt fantastisk lege!! Jeg er kjempeglad over å ha fått ham som lege!
En lege som virkelig hører på pasientene sine, og som tar seg tid til undersøkelser og kommer med gode råd. En lege som er flink både med voksne og barn.