Daniel Andreas Olsen Harvei
Hadde denne legen kun i kort tid før jeg byttet da han fremstår som svært arrogant og lite samarbeidsvillig. Ikke villig til å lytte til meg som pasient og ikke villig til å henvise meg videre ved behov. Ved bestilling av resepter på fast medisiner så tar det over 1 uke før man får beskjed om at de ligger til vurdering og da ytterligere 1 uke før reseptene ble lagt inn. Det opplevdes vanskelig å få time, vanskelig å oppnå kontakt på telefonen og sekretærene er svært humørsyke og kan til tider fremstå svært irriterte og gretne. Kan ikke anbefale denne legen, helst styr unna og velg noen andre!
Jeg opplever å bli veldig godt mottatt hos dr. Harvei. Han fanger opp, og tar på alvor både små og større plager. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått han som fastlege.
Fikk veldig dårlig inntrykk og behandling av denne personen. Likeglad lege. Målet med legetimen var å ta blodprøver for å sjekke at alt er i orden. Det gjør jeg 1 gang pr år. Og det var aldri noe problem før nå.
Har bedt ham for å ta det samme type blodprøver som jeg gjorde de siste 5 årene.. men fikk avslag. Han sa at det er nok å sjekke kun jern (?!).. Hva med andre verdier doktor???