Preben Bøe Johansen

Autorisasjon (2015)

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tresse Legesenter Telefonnummer38 60 06 0038 60 06 ...
Festningsgata 4A 4608 Kristiansand S
Preben Bøe Johansen er en av 121 fastleger i Kristiansand

Siste vurderinger av Preben Bøe Johansen

Tok seg tid

Veldig flink til å lytte og løste de tingene jeg trengte hjelp til. Tok seg tid til å svare på flere ting, og virket ikke stresset med tanke på tiden, noe jeg føler enkelte behandlere gir uttrykk for.

Veldig koselig og trygg

Veldig koselig og flink, og da ikke sånn "flink lege" som bare går etter boken, men en som lytter og hører på hva man sier! Han klarte til og med og få inn litt humor i ting som ellers ikke er så hyggelig, og det likte jeg - lettet litt på "legekontor-stemningen" :-) Tommel opp!

Imøtekommende og medmenneskelig

Hadde min første time hos denne fastlegen. Veldig godt førsteinntrykk. Imøtekommende og medmenneskelig. Virket som han brydde seg om meg og var interessert i å finne løsninger.

Trygg, hyggelig og kunnskapsrik

Veldig hyggelig, flink lege! Kan virkelig anbefales.

Preben er menneskelig, interessert og kan yrket sitt.

Ikke en lege å anbefale!

Jeg var ikke mange ganger til denne legen. Det første inntrykke jeg fikk av han var at han var veldig usikker og vanskelig å snakke med. Han svarte kun på spørsmål jeg spurte om, virket ellers veldig uinteressert i hva jeg hadde behov for og ønsket. Det at jeg trengte tett oppfølging ifh til angst, arbeid og nav, det viste han ikke noe interesse for. Når jeg kom med dårlig stemme da bare lo han av meg og sjekket litt og ferdig med det. Jeg måtte spør om jeg kunne få hostesaft for det var ikke noe han tenkte på. Om jeg hadde fortalt at jeg hostet nesten hele natten. Hvis jeg lurte på noe om fibromyalgi, så viste han ikke og medisiner der var han veldig usikker. Så dette er ikke en lege jeg kan anbefale, Jeg fikk ingen tillit til han!!