Eline Caspersen Grimsmo

Autorisasjon (2004)

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Fornebuporten legesenter DA Telefonnummer67 14 90 4467 14 90 ...
John Strandrudsv. 14 1360 Fornebu
Eline Caspersen Grimsmo er en av 130 fastleger i Bærum

Siste vurderinger av Eline Caspersen Grimsmo

Verste legen jeg har hatt

Anbefaler å velge en annen lege dersom du er i en sårbar posisjon eller trenger god oppfølging. Jeg ble ikke tatt på alvor og opplevde at mitt problem ikke var "stort" nok. Hun var svært frekk og ga meg dårlige tips jeg allerede hadde prøvd. Jeg følte meg bare verre etter å ha vært hos henne.

Styr unna

Dr. Caspersen Grimsmo er skarp og tidvis ufin i måten hun snakker til pasienten på. Legen viser svært lite empati og forståelse. Hun husker deg ikke fra gang til gang, og du må regne med å stå alene i prosesser der fastlegen skal være din viktigste støttespiller. Jeg har følt meg nedverdiget og liten etter hvert eneste besøk jeg har hatt hos denne legen. For all del - styr unna!! NB. Jeg vil presisere at jeg ikke har noen problemer med klinikken forøvrig - personalet i resepsjonen og labben er veldig hyggelige og dyktige. Minus for endel ventetid på timer.

uhøflig og usympatisk

Startet med å møte opp ca. 15 minutter over tiden og var ikke interessert i å hilse på meg som pasient.
Videre føltes det ut som om jeg var på avhør for å gjort noe kriminelt fremfor å fokusere på problemet. Vi satt noe over tiden da var mer interessert i å avhøre meg for diagnosen min fremfor å stole på flere psykiateres vurderinger. Samtidig fikk jeg beskjed om at jeg måtte finne meg i å bli behandlet slik, ettersom jeg selv valgte å flytte til ny by for å studere. Ønsker ingen en slik opplevelse, kommer til å være veldig forsiktig med valg av leger fremover.

Hjelpsom, medfølende og effektiv

Vært hos Grimsmo en gang. Følte meg godt ivaretatt og syntes hun gjorde jobben sin effektivt samtidig som hun tok seg tid til å svare på mine spørsmål og viste at hun bryr seg. Formidlet godt situasjonen og løsningen og tok oppfølgingstester.

Anbefales ikke

Jeg føler meg ikke tatt på alvor, og får ikke snakket ferdig. Hun har også kommet med noen litt sårende spørsmål i en sårbar situasjon. Det virker ikke som om hun tenker før hun snakker. Timene bærer veldig preg av å bli ferdig fortest mulig. Jeg går alltid ut derfra med følelsen av å være plagsom, masete og teit, selv om sannheten ofte er at jeg har mannet meg opp til å booke en legetime og helst ikke vil være til bry.