Gunnar Odland
Takknemlig for å ha en så stødig fastlege som Odland. Kommer raskt til, henviser videre når det er nødvendig, og tar en på alvor uansett hva det skulle være. Dessuten et stort pluss at e-konsultasjon blir besvart fort dersom det ikke er ledige fysiske timer. Alle leger skulle vært som Odland!
Gunnar Odland er en lege som inngir tillit, raske tilbakemeldinger, god "service", bryr seg, tar deg på alvor. Heldig som har han som fastlege.
Jeg står som mor oppi min værste tid..barnet mitt lider..jeg håper han blir operert snart..vi har møtt uendelig mange leger de siste måneder..også på sykehus..min sønn sier at han kun stoler på Gunnar.. han er dyktig..DET er en ekte heders bevisning for min sønn er SLITEN..jeg og 😔 i morgen er en ny dag..litt tryggere i vår verden når vi har Gunnar oddland på lag..blir ikke tryggere som fastlege enn han..takknemlig 🥰
Kjernekar som kan sitt fag!
Lytter og hjelper deg alltid videre. Godt humør. Fantastisk at det finnes leger som Gunnar.
Har hatt Odland som lege noen år nå og er svært fornøyd med all hjelp jeg har fått. Er det noe han selv ikke kan hjelpe med videresender han meg til kollega som kan.
Han ser hele mennesket. Er grundig, beroligende, svarer raskt på e-konsultasjoner og møter meg med ett varmt trygt smil når jeg er til time hos han.
Svært fornøyd med å ha han som lege.