Thor-Erling Haaland

• Sjømannslege

Venteliste

2 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Sørlandsparken legesenter Telefonnummer38 04 88 8838 04 88 ...
barstølveien 34 4636 Kristiansand S
Thor-Erling Haaland er en av 122 fastleger i Kristiansand

Siste vurderinger av Thor-Erling Haaland

Dyktig lege

Jeg er svært fornøyd med Håland som min fastlege.
Han er veldig hyggelig, lytter, tar meg som pasient alvorlig, veileder og gir gode råd.
Medisinering og evt. videresending til spesialister gjøres på en måte som gjør at jeg føler meg trygg som pasient.

Svært fornøyd

Jeg er svært godt fornøyd med Haaland. Han er hyggelig og "god å prate med". Han er nøye og følger godt opp når noe er "feil".

Fantastisk Lege

En fantastisk Lege,En god lytter som tar pasienten på alvor, både store å små:)

Den beste legen jeg har hatt!

Thor-Erling Haaland lytter og tar deg som pasient på alvor. Han bruker den tiden som trengs for at pasienten skal føle seg ivaretatt. Kan ikke si noe negativt her.

Som å hoppe etter Wirkola!

Utakknemlig jobb å overta pasienter som mistet sin fantastisk dyktige fastlege under "dramatiske" omstendigheter. Det tar tid og bli kjent med alle pasientene . For min del var det en slags sorgprosess å miste min fantastisk dyktige fastlege etter ca 20 år. Dr. Haaland har fra første konsultasjon vist evne til å lytte, samt fremstått som godt forberedt. For hvert besøk har min tillit vokst. Han fremstår som faglig veldig dyktig med en stor interesse for å holde seg oppdatert, samt viser en ekte omsorg og interesse for meg som pasient.. Han kommuniserer på en fremragende måte - jeg får alltid svar på spørsmål og god informasjon. Samtidig opplever jeg at han ser meg utover det jeg forteller. Jeg er heldig tross alt som fikk en så god erstatter når jeg ufrivillig måtte bytte fastlege.