Lars Christian Naterstad Lervik
Har følt meg hørt, sett og respektert. Tydelig at han genuint bryr seg, og han tar seg derav god tid til å høre deg ut. Han tar også både problemene og tankene dine seriøst, og er veldig åpen og kunnskapsrik.
Eneste "negative" jeg har opplevd er at det kan være litt ventetid på venteværelset. Ikke noe verre enn hva jeg har opplevd andre plasser, og det kommer trossalt av at det gjøres en god jobb.
Han møtte meg på en god måte, jeg følte meg tatt på alvor, og han satte seg inn i saken min. Anbefaler ham absolutt videre.
En trygg og flink lege som lytter og engasjerer seg. Du opplever at du og din problemstilling er i fokus og at hovedmålet er at du skal få best mulig behandling. Kunnskapsrik og varm lege som anbefales.
utrolig lite imøtekommende og hyggelig lege.
som nylig tilflyttet med en noe kompleks helsetilstand er det utrolig nedtur å komme til en lege som betviler og setter spørsmål ved hvorvidt fysiske smerter etter dokumentert skade kanskje kan være psykisk ? jeg trodde en yngre lege var veien å gå, men så feil er det lenge siden jeg har tatt. direkte frekk og utrivelig lege , styr unna - stå heller på venteliste
Han er en lege som virkelig kan se deg, veldig engasjert og villig til å hjelpe. Han er flink i det han gjør og er troverdig og kunnskapsrikt. Veldig fornøyd.