Trine Irene Skarsvåg

Autorisasjon (2016)

Venteliste

56 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Risvollan Legesenter AS Telefonnummer73 84 48 8073 84 48 ...
Ingeborg Aas veg 4 7036 Trondheim
Trine Irene Skarsvåg er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Trine Irene Skarsvåg

Pålitelig, flink og trygg

Har opplevd å få gode råd og god veiledning ved etterspørsel for dette, samt følt meg prioritert og trygg på jeg får det jeg trenger både iht til timebestilling og videre etter visitt.

Fornøyd

Jeg har i hovedsak alltid fått hjelpen og medisinene jeg trenger. Lett å bestille ny time med sms og hyggelige folk i resepsjonen hos Risvollan legekontor.

Alt i alt er jeg fornøyd.

Lite analytisk og arrogant

Trine Irene er en kald og lite emaptisk person, som riktignok er sosial med kolleger som hun kan bruke 20 minutter av timen din på å drikke kaffe med. Dessverre har hun en tendens til å avbryte deg med mindre du gir henne informasjon i veldig små porsjoner. Til gjengjeld er hun selvsikker og til tider arrogant når hun tar beslutninger, som vanligvis baserer seg bare på en skrøpelig del av tilgjengelige fakta.

Kald

Bytter fastlege pga å ha opplevd å ikke blitt tatt på alvor, samt kald oppførsel og overlegen oppførsel. Følte meg ofte verre eller mer forvirra etter legetimen, og lite verdi for pengene.

Lyttende, varm og faglig god

Trine er en fantastisk fastlege jeg er veldig glad for å ha byttet til. Som pasient føler jeg meg hørt og tatt på alvor. Hun setter raskt i gang tiltak, samtidig som at en føler det blir lagt opp en plan videre. Hun er også et varmt menneske og faglig dyktig.