Stig Olav Løset Gundersen
- Allmennmedisin
- Nevrologi
Stig Gundersen er profesjonell,tar seg tid, er empatisk og forståelsesfull. Han bryr seg om pasienten.Han er imøtekommende og gir en følelse av å være i gode hender. Jeg er veldig fornøyd med Stig som min lege.
Gundersen er profesjonell tar seg tid, er empatisk og forståelsesfull, faglig dyktig- og bryr seg om pasienten. Han er imøtekommende og handlekraftig, og gir en følelse av å være i gode hender. Jeg er veldig fornøyd med Stig som min fastlege, og vil anbefale han på det sterkeste!
Veldig flink lege som alltid får meg og barna mine til å føle oss sett og hørt. Anbefaler han til alle jeg kjenner, og han har lang venteliste av god grunn.
Jeg har nylig bytta fastlege, og har et utrolig godt inntrykk av Stig Olav. Han er lyttende, veldig hyggelig og behandler pasienten med respekt. Jeg opplever han som faglig dyktig, og at han har et stort ønske om å hjelpe. Du er heldig om du får plass på lista hans. Anbefales på det sterkeste!
Han er utrolig hyggelig, varm og imøtekommende. Veldig glad for å ha han som fastlege, da han oppleves som en meget trygg og dyktig lege. Føler meg alltid forstått og respektert, ettersom han tar seg god tid til å lytte til pasienten. Gir god informasjon og gode råd. Anbefales på det sterkeste!