Linda Stray Hoel
Overvurderer sin egen kompetanse. Er helt låst i forhold til legemidler. Lytter ikke. Er mer opptatt av å bli hørt enne å lytte. Klarer ikke se årsaken til sykdom og plager.
HUN GJORDE MEG DÅRLIGERE ENN DET JEG VAR DA JEG KOM TIL TIME. DET GÅR IKKE ANN Å BLI SETT HOS HENNE. HADDE VONDT I MAGEN ETTER JEG HADDE VÆRT HOS HENNE.TRODDE DET VAR MEG DET VAR FEIL MED. JEG BYTTET LEGE ETTER Å HA HATT HENNE SIDEN 2009. HAR ALDRI VÆRT MER FORNØYD! NÅ BLIR JEG BÅDE HØRT PÅ OG IKKE MINST SETT! MEN DET ER JO AKKURAT SLIK DET SKAL VÆRE. MIN NYE LEGE TAR SEG BÅDE TID OG BEHANDLER DET SOM MÅ BEGANDLES MED EN GANG. LINDA ER EN FORFERDELIG UPASSENDE LEGE, SOM IKKE BURDE HATT PASIENTER!!
Kalte meg for narkoman pr telefon i dag! Jeg er sengeliggende grunnet sterke smerter, og min fastlege var borte. Hun ringte meg og overprøvde alt som spesialister, kirurger, overleger på sykehus har sagt/anbefalt. Aldri følt meg så ydmyket!!! Operert 2 gg i rygg, på 6 mnd. Venter på 3 op.
Linda er dyktig på punktlighet + at hun er flink til å ringe tilbake dersom jeg har spørsmål som kan tas over telefonen. Hun er direkte på det hun mener, både når det gjelder positive og negative ting. For meg passer det veldig bra. Som alle andre fastleger har hun noen ganger dårlig tid, men det går fint an å bestille dobbeltime hvis man ønsker mer tid. Kunne kanskje blitt flinkere på fysisk kontakt så som håndhilsning o.l.
fra jeg kommer inn i parkeringshuset får jeg klump i magen for jeg gruer meg til å gå til henne, da hun roper deg inn føler du at hun sier "årh deg igjen, hva vil hun i dag da?" bare da føler du deg til bry... hun er ingen god lytter, ser deg ikke inn i øynene, bare skriver på pc'en, stresser for mye, så hver gang man går derfra så har man vært inne på kontoret i bare få minutter og du føler deg trøkka ned i driten.... SÅ ANBEFALER ABSOLUTT IKKE DENNE LEGEN