Steffen Normand Jensen
Tilleggskompetanse
- Flylege
- Sjømannslege
Dr. Jensen har omsorg for pasienten. Sender raskt videre om det er noe spesielt. Tar pasienten på alvor
Jeg opplever at jeg blir hørt og blir fulgt veldig godt opp. Jeg føler meg godt ivaretatt og at jeg får nok tid på konsultasjonene. Jeg får råd og informasjon om hvordan jeg best mulig kan forholde meg i situasjonen jeg er i.
Jeg opplevde denne legen som en flink, imøtekommende og respektfull lege. Fikk rask tilbakemelding på prøvesvar mm.
Kan varmt anbefales.
Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse med denne legen. Mulig han kan være grei når det er småfysiske saker, men gjelder det psykiske problemer og depresjoner, er han en dårlig lege. Da har han lett for å foreta seg ting som gjør vondt verre og pasienten blir satt langt tilbake i sin bedringsprosess. Her trenger han masse læring. Jeg er ikke han sin pasient lenger, klarer aldri å få noe tillit til han.
Veldig fornøyd med oppfølgingen, nøyaktighet og omsorgen som han viser. Jeg er glad for at jeg har fått han som min fastlege. Han tar seg tid, og er god til å lytte.