Tormod Øye Lønnerød
Han er en erfaren fastlege, og jeg er veldig fornøyd ! Får alltid time på dagen da det er godt dekket opp med akutt-timer. Praktisk når man har små barn og trenger time raskt. Hyggelige helsesekretærer og virker som et veldrevet kontor
He was hungry, had many clients/patients, had not much time.
I sensed he:
Did not listen.
Did not ask.
Did not speak to clarify.
No check up, did not see.
Waste of time, money & energy.
He told me I look good!
So I thanked him for his time & is not my doctor anymore.
Tormod virker opptatt av å minke bekymringer for pasienten. Dessverre går dette på bekostning av å ta pasienten på alvor. Han stiller få/ingen spørsmål, og virker totalt uinteressert og lite oppdatert på kvinnehelse. Etter en legetime der, satt jeg igjen med følelsen av at det ikke er noen vits i å søke legehjelp hvis plagene er relatert til kvinnehelse. Smerter virker også uinteressante for ham dersom de ikke ser ut til å ha svært alvorlig årsak. Jeg vil virkelig ikke anbefale å bruke tid på en time her. Gå heller til en av hans flinke kollegaer.
Profesjonell og menneskelig. Tar seg tid når det trengs. Gir råd og veiledning istedenfor resepter om det trengs
Jeg har hatt Tormod i mange år og vært stort sett misfornøyd med tilgjengelighet, henvisningsevne og faglig dyktighet. Han ligger av og til en time forsinket til timen, og der er aldri en unnskyldning å få. Man får inntrykk av at man uansett er heldig som får lov til å komme inn i det helligste. Har ikke hatt noen alvorlige plager så det har vært litt tiltak å bytte fastlege, men det har jeg nå gjort heldigvis. Mitt råd er å styre unna denne legen.