Sanjay Aryal
Han takster for mye på konsultasjonene som ikke går under helfo takst. Så vær obs på hva dere betaler etter legebesøket hos Sanjay. Han er en luring når det gjelder å takste.
Så til dere som ikke vil betale ca 100kr ekstra hver gang dere er hos legen, velg en annen lege!
Sanjay er en god lege som bruker tiden effektivt uten å forhastet seg. Dermed blir det sjeldent lang ventetid og man får det man trenger ut av de 20 minuttene som er gitt.
Jeg føler meg trygg med å snakke om de eventuelle utfordringene, og blir tatt på alvor.
Sanjay viser god kunnskap og søker etter informasjon der det trengs. Han er oppdatert og flink til å formidle.
Han er også rask til å svare på E-konsultasjoner.
Takk for god hjelp og service!
Lytter, stiller gode spørsmål og gir råd. Tar seg tid og følger opp. Finner ny informasjon om nødvendig, godt informert om nyere forskning.
Dyktig og profesjonell.
Hører ikke på det som blir fortalt, du får en følelse av at du blir sett ned på da oppfattelsen er at dette var ingen grunn til å gå til lege med... Selvom barna har vært plaget i ca 3 uker..
Ikke anbefalt..
Møtte i dag min nye fastlege, kunnskapsrik, ung, fra Nepal, med gode norskkunnskaper. Lyttende, inkluderende og tar deg på Alvor, en lege jeg trygt kan anbefale, tross sine 28 år !