Øystein Theodor Ødegaard-Olsen
Ødegaard-Olsen er en faglig sterk og lyttende lege. Han lager et godt grunnlag for åpen dialog mellom pasient og lege.
Legen er svært kunnskapsrik, vennlig og tilgjengelig. Får time fort, blir tatt alvorlig, bra oppfølging.
Jeg har hatt Dr. Ødegaard-Olsen som fastlege en liten stund, og blir alltid møtt på en veldig god og profesjonell måte. For meg er han en veldig trygg og kunnskapsrik fastlege.
Har hatt han som lege en god stund nå og har fått god hjelp og blitt møtt av professionelle meninger og likevell følt at eg blir lyttet til.
Dette er absolutt en lege eg vill anbefale alle som ønsker forståelse og bli tatt seriøst!
Utrolig hyggelig og flink lege, som tar seg tid, lytter, viser omsorg og oppriktig interesse for en; samtidig som han er faglig dyktig! Han følger opp, svarer kjapt med prøvesvar /på e-konsultasjon, er løsningsorientert. Han lytter og til det jeg har å si, så man føler seg sett og ivaretatt. Veldig fornøyd! Hadde alle fastleger vært som ham, ville verden vært et bedre sted. ;)