Dragan Stjepanovic
Han er virkelig den aller aller beste legen jeg har møtt på! hjulpet meg med så mye og tatt hånd om alle mine problemer jeg har presentert for han. Alltid lyttet på alt, og aldri følt meg oversett eller ignorert av han. Alltid super blid og gjort meg trygg på han. Dette er virkelig en lege jeg anbefaler til hver og en som skulle ha spurt, er virkelig trist over å måtte bytte fastlege pga flytting. Han har også en kjempe rå helsesekretær Jovi! +++ kjempe flink med barn, og veldig tålmodig. Har en liten datter på 3 som var litt energisk og løp rundt, men han var kjempe snill og tok tid til å vite hva slags allergi hun hadde. Jeg kunne ha skrevet flere sider om Dragan, han er virkelig gull verdt! Anbefales på det aller sterkeste!
Anbefaler ikke spesielt hvis det gjelder barn. Han tok ikke det på alvor å ga oss beskjed at det ikke var noe med barnet uten å ta noen som hels prøve, ville ha oss ut fortest mulig, barnet vær dårlig i 10 dager etter. Andre gang med andre barnet hadde han glemt å gi oss resultater av prøver som har blit levert hos han, etter 15 dager får vi melding at de har funnet sopp og han beklager sent svar.
Ambefales ikke!!!
Jeg måtte bytte lege grunnet flytting til en annen by, ellers hadde jeg aldri bytta.
Dragan er tilstedeværende, varm og en god lytter. Anbefales!
Dragan er utrolig lett å snakke med, og hjelper ut når du trenger det! Anbefales absolutt dersom du trenger en lege som tar saken på alvor.
Dragan har et veldig vennlig vesen, og gjør timen avslappet. Han er også flink med barn. Det er forholdsvis lett å få time, men av og til kan han være litt rask.