Kyrre Flatø Nessa
Kan være litt vanskelig og få tak i,om det skulle være noe og klage på.ellers er Kyrre veldig forståelsesfull og empatisk,bli kjent med ham,anbefales
Jeg er en voksen mann (pensjonist) og har hatt mange fastleger, og Kyrre Nessa er den beste fastlegen jeg har hatt. Han er lett å kommunisere med, kunnskapsrik, effektiv og empatisk.
Hadde Siw Brackmann tidligere som jeg var veldig fornøyd med, men dessverre gikk hun i permisjon. Da var det utrolig bra at det var en så dyktig og hyggelig lege som tok over. Kyrre tar seg tid og snakker om stort og smått. Han lytter til dine behov, forteller bakgrunnen for sine vurderinger og er rask og effektiv når det kommer til henvisninger, oppfølging etc. Veldig fornøyd!
Dette er en lege jeg absolutt ikke vil anbefale. Han har null interesse, tid eller evne til å sette seg inn i psykiske helse plager, som noen ganger kan oppstå med mye stress i arbeidslivet. Jeg går sjeldent til legen, men når jeg først drar dit forventer jeg i det minste å bli lyttet til og bli tatt på alvor.
Går vanligvis til Siw K Brackmann, men har dessverre måtte benytte Kyrre Nessa ved noen konsultasjoner da hun er i permisjon. Dette er en fyr som ikke bør brukes til fastlege. Han bør definitivt ikke være i dette yrke. Har ingen tiltro til sin pasient og man føler st man blir sett ned på. En lite sympatisk, med null empati, meget overfladisk og en særdeles «besserwisser» skal man lete lenge etter. Han anbefales IKKE!