Rashmi Bhardwaj

Autorisasjon (2012)

Venteliste

55 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Rashmi Bhardwaj er en av 92 fastleger i Drammen

Siste vurderinger av Rashmi Bhardwaj

Høflig, empatisk og dyktig

Rashmi er en hyggelig og dyktig lege. Hun bryr seg om pasienten og er kunnskapsrik. Den beste fastlegen jeg har hatt!

Nedtrykkende

Jeg har gitt henne flere forsøk, og prøvd å vente med bytting av lege. Desverre ender jeg opp med å føle meg desto dårligere etter legetime hos Rashmi. Hun er svært nedtrykkende, istedet for å ''se deg'' som mennesket og gi positiv råd, begynner hun nesten å diskutere med deg med en slik holdning at hun er ''lege'' hun har den overordnet makten, hun lytter ikke på meg som pasient, og tar ikke mine alvorlige bekymringe på alvor, og børste det heller med en enkel ''psykisk'' som i noen grad er greit dersom det er løsningen, men når mine smerter vedvarer og det skjer flere ganger forventer jeg at hun ikke er redd for å ta på og undersøke. Var hos henne sist, det gjaldt noe der hun er nødt til å undersøke for å se ''såret'' dette gjorde hun ikke og hun satt på stolen kun, samt må man ofte vente i 15min og kommer inn og hun vil ha deg fortest ut. Rashmi virker som en lege helt uten empati, kan være hennes holdningsmåte men hun viser ingen støtte til deg som pasient. Satt inne hos henne, en gang og ble avbrutt fra en fra resepsjonen og de snakker foran meg om at forrige pasient var ''vanskelig'' og Rashmi lurte på om resepsjonisten kunne hjelpe henne. Der satt jeg, og lyttet til dette, meget uprofosjonelt. Etter hver legetime føler jeg meg nedtrykket, som pasient kommer man har hatt det tungt med plagen også kommer man, og blir rett og slett nedtrukket, hun sier ''jeg tror ikke det er så alvorlig'' på en lite seriøs måte. Mer ønsker jeg ikke å gå inn på, men anbefaler henne ikke, tror hun burde ta seg en pause eller gå under opplæring igjen, og dette mener jeg kun med god hensikt. Anbefaler ikke denne fastlegen, fordi man må kunne tilpasse seg mennesket som kommer inn døren og ikke opptre på en slik uprofosjonell og sårbar måte...

Manglende kunnskap, empati og forståelse.

Overskriften taler rette og slett om det meste av omtalen.
Ingen empati og forståelse. Virker ikke som en lege mot deg, men mer som en ‘agent’.
Prøver å avvise deg, og sier ‘sånn er det’.
Ikke så mye kunnskap om helseproblemer. Særlig kompliserte disgonser.

Hun er ikke flink og har ingen kunskap

Man må tvinge henne til å sende til en behandling til riktig plass.
Hun er ikke flink til å finne sykdommer.
Hun lytter ikke.
Dårlig erfaring.
Hun trenger å være under andre lege til å få opplæring.
Når man be til en ultralyd hun som lege bare nekter.
Hun alltid sier til pasienter må se på Google for å finne problemet sitt, Hvis jeg selv letter etter sykdommer på Google da man trenger ikke lege i hele tatt.
Rett og slett dårlig lege.

Lyttende og trygg

Rashmi er en super flink lege. Lytter, forstår og man føler seg trygg hos henne. Dette er den fastlegen jeg har trivdes best hos, og jeg kommer til å fortsette å gå til henne.