Holgeir Skjeie
Jeg og mine 3 barn har hatt Skjeie som fastlege i snart 16 år og da alt fra svangerskapskontroller, ørebetennelser, kyssesyken, migrene og svulst. Hver gang jeg eller mine barn har time, opplever jeg at han har god tid til oss, han tar oss på alvor og lytter. Han er opptatt av å høre og se oss og har alltid en tone som får oss til å slappe av. Han snakker et språk som alle skjønner og er flink til å følge opp. Ungene gleder seg til og med til timen hos han!
Skjeie anbefaler jeg til alle som trenger lege!
Han fremstår nedlatende. Han snakker til meg som et barn selv nå som jeg har passert 25. Han er hyggelig, prater om løst og fast og tar tak i det som trengs. Men jeg opplever "en falsk fasade" Hyggelig utad, men negative holdninger til meg som pasient skinner igjennom.
Jeg opplever å bli tatt på alvor av denne legen. Kan, som andre sier, være vanskelig å få time på kort varsel.. Ellers er det svært sjelden jeg blir sittende å vente på å komme inn til timen. Det er et pluss.
Dr. Skjeie har begrenset tilgjengelighet. Han har heldigvis også andre interesser enn å være fastlege. Derfor kan det ta noe tid å få time. Men når du først har fått time fremstår Skjeie som en lege som tar deg på alvor. Men han har ikke tid til småprat. Kanskje nettopp på grunn av det, kommer jeg stort sett inn på tiden uten for mye venting. Han fremstår som en trygg og god lege. Jeg fortsetter hos han :-)
Har du en datter som sutrer og har "vondt i magen"? Ikke bruk denne legen! Har du symptomer utover det helt banale ? Ikke bruk denne legen!