Allan Mushima Bulwanda Mukaya
Utrolig hyggelig og imøtekommende lege. Tar seg god tid, er grundig og virker genuint interessert i deg som person, ikke bare som pasient. Stirrer ikke konstant inn i pc-skjermen som en del av forgjengerne hans har gjort, han er virkelig tilstede under hele timen og tar journalskrivning senere. Han er grundig i undersøkelsene sine, og forklarer resultatene på en nøye og forståelig møte, før han i samråd med pasient legger en plan for veien videre. Alt i alt en utrolig dyktig lege som jeg er veldig fornøyd med :-) Er imidlertid litt vanskelig å komme gjennom på telefon hos legekontoret, men fikk fort time da jeg først fikk kontakt.
Hadde satt seg godt inn i journal på forhånd, lydhør og strukturert. Godt norsk og er vennlig og imøtekommende.
Hører ikke etter hva du sier og gidder ikke å lese seg opp i journal på pasient. Han virker useriøs i måten han håndterer en pasient som har vært kronisk syk siden baby. Burde vært mer ydmyk da han har store sko å fylle, etter Shukla som alltid var tilstede for pasientene sine.
Det handler om å skape tillit den ble brutt allerede med første møte. Utrolig trist at fastlegeordningen er blitt rasert👎🏻