Anette Strandlie Knai

Autorisasjon (2014)

Venteliste

103 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Heistad Legekontor AS Telefonnummer35 51 68 0035 51 68 ...
Gamle Breviksvei 110 3940 Porsgrunn
Anette Strandlie Knai er en av 43 fastleger i Porsgrunn

Siste vurderinger av Anette Strandlie Knai

Helt EKSEPSJONELL lege, ELENDIG legekontor

Vil starte med å si at denne legen er den beste legen jeg har hatt! Jeg har bare hatt tre leger før henne, men av all "høy rangerte" helsepersonell jeg har vært i kontakt med av ulike årsaker er hun noe helt spesielt. Veldig forståelses, snakker med deg - ikke til deg, lett å kommunisere med, veldig behjelpelig, gir deg trøst om det er et følsomt tema og sender deg gjerne videre hvis man trenger henvisning osv. Det virker nesten for godt til å være sant, men det er dette som gjør det så sårt når jeg nå skal bytte fastlege igjen.

Legen har vært så flink at jeg blir lei meg for at jeg skal bytte legekontor. Heistad legekontor, eller systemet dems er heeeelt ute å kjører. De er så lite hjelpsomme at det gjør meg forbanna. Hjelper verken med timebestilling, hjelp ang pasientsky og snakker ´til deg´ ikke ´med deg´.

Skulle så ønske at denne fastlegen jobbet på et annet legekontor, det fortjener både henne og hennes pasienter.

Forståelsesfull og ærlig

Anette er veldig forståelsesfull, god til å lytte og er ærlig med hva hun selv tenker. Hun er veldig flink og er kunnskapsrik. Trist at selve Heistad Legekontor ødelegger opplevelsen, når Anette er så flink som hu er.

Svært kompetent

Veldig dyktig lege, rolig, god dialog. Forstår det man prøver å formidle, og gir gode tilbakemeldinger. Finner løsning på utfordringer, dersom det ikke fungerer, leter hun videre - løsningsorientert. Hun har alltid nok tid, ro og er fokusert, selv om hun har det like travelt som andre fastleger.

En fantastisk lege!

Dr Knai er ikke en lege som snakker til deg - men med deg, hun har en vennlig personlighet med godt humør.
Hun er effektiv og korrekt, stiller krevende spørsmål om det trengs, men på en utrolig empatisk og medmenneskelig måte, i tillegg har hun tid til deg og man føler seg utrolig godt ivaretatt.
Det er et godt legekontor med romslig venteareal, enkel dialog samt bestilling via Pasientsky.
Har hatt endel dårlige opplevelser med leger tidligere, i tillegg til litt "legeangst", Dr Knai har utgjort den store forskjellen for meg.
En lege jeg har 110% tillit til, samtidig som det er en trygg og god opplevelse å være pasient hos henne.

Beste legen jeg har hatt.

Hun lytter og tar deg seriøst. Kommer med gode råd. Og gir deg god hjelp.

Strålende fornøyd. Kan virkelig anbefales