Tin Vo Tran
Han er rolig og fattet og hører på deg. Tar tak i situasjonen du er i.
Liker at han er min fastlege.
Tar deg alltid på alvor. Rolig, blid, trygg, forklarer interessert, henviser videre hvis behov. Tar kontakt pr telefon når han lover det. Svarer raskt på E konsultasjoner, prøver å finne rask time ved behov. Unik
Opplevde å ikke bli tatt på alvor (nesten latterliggjort..), vanskelig å prate med, arrogant holdning.
Tran er en svært imøtekommende lege. Han lytter oppriktig og viser at han bryr seg. For meg er det viktig å oppleve at det jeg sier blir tatt på alvor. Derfor er det godt å bli tatt imot av en lege som har tid, som lytter og viser tillit til det jeg formidler. Han følger opp avtaler i etterkant, henviser videre når det er nødvendig og husker å gi tilbakemelding når det er avtalt. Har hørt flere snakke godt om ham på venterommet. Anbefales!
God faglig kompetanse, som gjør at jeg føler meg trygg, og svært godt ivaretatt. Han er empatisk, grundig, følger godt opp, ryddig og interessert. Han er også utrolig imøtekommende og hyggelig. Tran innehar alle gode egenskaper en fastlege bør ha. Tin Vo Tran anbefales.