Mohammad Reza Fatholahzadeh Aghdam
- Allmennmedisin
- Samfunnsmedisin
Tok meg lite på alvor da jeg kom inn med begynnende depresjon. Var raskt ute med å tilby pillebehandling, da jeg ikke ønsket dette, sa legen at jeg heller ikke kunne få forlenget sykemeldingen. Etter noen måneder hos privat psykolog var symptomene mine borte.
Vil på lik linje med en annen her, ikke anbefale legen dersom man har psykiske plager. Legen er tidligere utdannet farmasøyt og svært glad i legemidler. Dersom man ønsker helhetlig behandling og behandle rotårsak og ikke symptomer, anbefaler jeg en annen lege.
Dette er den mest usympatiske legen jeg har vært borti. Alvorlig manglende kunnskaper om psykiske lidelser, og veldig lite interessert i å høre på dine behov som pasient.
Styr unna hvis du trenger hjelp med psykisk helse
Flink lege som tar tak i problemene effektivt og bra. Svært fornøyd med å ha han som fastlege både til meg og datteren min. Fikk god behandling og oppfølging både før, under og etter svangerskap.
En lege som ikke tar deg på alvor. Virker ikke som legen vil sette seg inn i situasjoner til sine pasienter. Jeg er målløs.