Isbah Khan
Jeg har nå hatt Isbah Khan som fastlege i ett års tid og er meget fornøyd. Hun tar seg god tid til å sette seg inn i symptomer og forløp og jeg opplever god oppfølging også etter legebesøk.
Har hatt Isbah Khan som lege i et par år og har nå møtt henne for første gang. Inntrykket jeg sitter igjen med er at dette er en lege som verdsetter effektivitet og fortgang i legetimene, mer enn hun prioriterer pasientens behov. Effektiv og punktlig i arbeidet sitt, men på bekostning av pasientenes velvære. En legetime på 5 minutter for at hun skal være à jour med arbeidet sitt, er ikke godt nok. I forbindelse med mine helseproblemer, ble jeg møtt på en nedlatende måte. Mine spørsmål om helsen min ble avvist, da hun ikke hadde mer tid igjen- og jeg ble vist ut av legekontoret uten noen svar. Unødvendig, da disse spørsmålene kunne sikkert blitt besvart på under 1 minutt, om det var noen interesse for det. Isbah Khan er sikkert en faglig dyktig lege, men alt for stresset. Burde håndtere færre pasienter, da pasienter og legen selv straks hadde fått bedre trivsel. Personlig, kommer jeg til å bytte lege med en gang. Hennes vikarer var betydelig mer imøtekommende og dyktigere på pasienthåndtering.
Første legetime. Isbah var åpen og hyggelig. Grundig og ryddig. Lyttet til meg som pasient.
Jeg trivdes, også i lokalene. Enkelt og fint.
Etter første møte - jeg anbefaler jeg Isbah Kahn som fastlege.
Har aldri møtt Isbah kun vikaren [navn fjernet av moderator]. Hadde i dag time med min datter klokken 08:30. 09:00 åpnet resepsjonen, da spurte jeg om det snart var vår tid. Fikk svar om at [navn fjernet av moderator] straks var klar, så vi satt oss ned og ventet mer. Da klokken nærmet seg 09:30 kommer [navn fjernet av moderator] og henter en annen pasient, uten å i det hele tatt si noe til oss eller gi beskjed om forsinkelsen. Det hele endt med at vi gikk, for dette var faktisk dråpen i gjentatt dårlig service. Det er vanskelig å komme i kontakt med legekontoret enkelte dager, det kan ta flere uker før man får tilbakemelding og man må selv purre på at henvisninger blir sendt osv. [navn fjernet av moderator] fremstår som uerfaren med barn.
Jeg har slitt veldig med å få time på dette legesenteret. Den mannelige vikaren for Khan kunne gjort en bedre jobb for at datteren min skulle føle seg trygg hos legen. Jeg anbefaler ikke dette legesenteret.