Hosein Sohrabi
Etter å ha byttet fra forskjellige leger har jeg endelig funnet en som jeg føler meg trygg hos.
Han tar tak i ting raskt. Han er dyktig. Han har medfølelse. Fortsett med det gode arbeidet! Full pakke.
Veldig fornøyd etter å ha byttet til Hosein som fastlege. Lett å kommunisere med. Han lytter og tar ting på alvor. Nøler ikke med å gjøre nødvendige undersøkelser og henviser raskt ved behov. Fremstår som faglig dyktig. Serviceinnstilt og løsningsorientert. Rask og god oppfølging.
Etter legebytte er vi utrolig fornøyd med Sohrabi. Han tar tak i ting med en gang og følger opp. Dessuten er han empatisk og lytter uansett hvilke bekymringer du har. Han svarer også raskt på mail. Vi vil anbefale ham på det varmeste. Bedre lege skal du lete lenge etter. Anbefales!
Alltid forberedt og en problem løser.
Vi er meget fornøyd for å ha fått Hosein som fast lege.
Imponerende!!🤘🤘
Møtte Hosein for første gang etter å ha bare kommunisert med han digitalt. Han tok seg tid til samle inn litt informasjon og spørre om min livssituasjon og det satt jeg pris på selv om jeg bare var der for noe mindre ting.
Forhåpentligvis vil jeg slippe å ta mye av hans tid, men det virker som om jeg har endt opp med en bra fastlege.