Hosein Sohrabi
Da min fastlege hadde full liste og jeg trengte en akuttime, kom jeg til han.
Jeg følte meg meget godt tatt vare på. Selv med sosialangst følte jeg meg meget trygg og tatt vare på og ble godt tatt vare på.
Følte meg trygg på diagnostiseringen og behandlingen jeg fikk.
Han har Jobbet på legebilen tidligere og det gir trygghet på kunnskap og diagnostisering.
Han gav også av seg selv privat, noe som virkelig gav trygghet. Han gav meg også en klem når han så jeg trengte det. 😊
Han er empatisk og lytter når du snakker. Han har øyekontakt med deg mens du snakker, istedenfor å sitte på pc hele tiden. Det gir tillit.
Veldig fornøyd med denne legen, både som legevaktslege og fastlege til mitt barn. Lytter til meg som forelder og etterspør informasjon, samtidig som han fremstår faglig dyktig. Flink på kommunikasjon med barn.
Utrolig hyggelig og dyktig lege. Anbefales :)
Etter gang nummer 2 på legevakta i dag fikk jeg riktig behandlig
Vi kom med en litt bekymret gutt på 3 år til legevakten. Han tok i mot oss og ikke minst gutten på en varm og blid måte. Fikk god informasjon og hjelp!
Denne legen er dyktig, empatisk og hyggelig lege. Spesielt flink kommunikativt med barn!
Han lytter og er god til diagnostikk. Henviser til relevant instans når det trengs.
Har lang akutt medisinsk erfaring!
Født og oppvokst i Norge.
Anbefales på det varmeste.