Damir Penava
Flink, lyttende og engasjert lege. Ønsker å forstå hva pasienten trenger og gir råd og anbefalinger. Er ikke nødvendigvis enig med pasient, men begrunner og forklarer. Lege med begge beina godt plantet på jorden. Dyktig og tillitsvekkende. Sitter ikke med ansiktet vendt inn i PC under hele konsultasjon som mange andre leger.
Veldig fornøyd med Damir. Flink lege som tar seg tid til pasienten. Kan mye. Flink til å forklare og lytte.
Synes han virker som en god og trygg lege. Tar seg tid til deg, og vil hjelpe. Meg og samboeren min er veldig fornøyd med han.
Jeg fikk tildelt Damir som ny fastlege og har allerede måtte brukt han en del. Føler han er trygg, god og empatisk. Han diller ikke, noe som er helt greit. Er noe ventetid, men jeg føler at det er fordi han tar seg tid. Han svarer til og med på kveld og i helg. Jeg er veldig fornøyd med min nye fastlege. Jeg føler meg trygg i konsultasjonene hans.
Virker ganske nyutdannet og usikker i måten han kommuniserer på. Beroliget meg ikke. Ingen empati eller omsorgsfull. Han er sikkert helt ok lege men ikke noe for meg. Tok meg ikke på alvor da jeg var der full i smerter. Ble sendt hjem uten hjelp.