Line Cecilie Møller Christiansen
Hun var vikar og var nettopp ferdig med praksisplass.Gleder meg å høre at hun har fått legestilling på Stavanger Medisinske senter v/Nav,Sverddrupsgt.27,4007 Stavanger. Følte meg totalt ivaretatt og stolte på henne . Hadde hjerneslag og div kroniske sykdommer 2014 .Men uansett situasjon tok hun meg alltid seriøst og ga meg trygghetsfølelse..Veldig viktig egenskap hos en seriøs lege.Anbefales;)
Line kan få grå himmel til å bli blå i løpet av noen minutter,
Ser for meg to rullatorer som krasjer på legerommet når vi blir gamle om 20 års tid. Omtrent på samme alder.
Jeg ser det er mange her som sier Line er den beste legen de har hatt, jeg er ikke enig i dette. Hun er en hyggelig dame for all del, men jeg føler ikke at hun hører på meg i det hele tatt og forsøker å hjelpe meg.
Jeg valgte henne som fastlege fordi hun hadde fått så bra kritikk her, men vi klikker virkelig ikke. Jeg går sjelden til legen, men når jeg først går vil jeg virkelig bli tatt på alvor. Ikke har de lagt inn journalen min fra tidligere lege i systemet heller, så halve tiden går til å forklare ting om og om igjen.
Hun har lite tid og jeg føler gang på gang at jeg ikke har fått svar på det jeg lurer på etter å ha vært der, og jeg måtte til slutt gå til en privatklinikk for å bli henvist videre og bli tatt på alvor.
kunnskapsrik, blid, imøtekommende, husker meg fra gang til gang. Det er godt å føle seg ivaretatt og viktig
Først af alt, hun har været min læge i mange år. Jeg har STOR tillid til hende og kan ikke komme i tanke om en eneste situation der specielt Line (eller de på klinikken, (gammel som ny)) ikke har været tilgængelige for mig!
Utrolig dygtig, imødekommende og SER sine patienter!!
Har helhjertet rekommandert Line og klinikken til flere af vores nære venner og jeg ved de også er både taknemmlige og ikke midst meget tilfredse.