Line Cecilie Møller Christiansen
Dette er ikke min fastlege, men jeg fikk akuttime hos henne - og ble positivt overrasket! Jeg ble tatt godt imot, fikk svar på det jeg lurte på, og jeg følte meg virkelig hørt og forstått. Jeg kom med et litt vanskelig "tema" og kunne ikke blitt møtt av noen bedre. Veldig fornøyd med denne dama!!
Faglig svært dyktig. Pålitelig. Svært nøye med oppfølging. GOd til å lytte og til å gi råd. Svært omgjengelig, hyggelig, blid og positiv til alle hun møter.
En bedre lege finner man ikke!
Line er en fantastisk kombinasjon av oppriktig interesse for pasientens ve og vel og faglig dyktighet. Hun er en erfaren og faglig meget dyktig lege, men nøler heller ikke med å ta kontakt med spesialisthelsetjenesten hvis hun er det minste i tvil. Hennes henvisninger videre i systemet er alltid meget presise og hun kjenner nesten alltid den ansvarlige overlegen og ringer også gjerne denne for å få pasienten raskt inn hvis det er noe akutt. Må også nevne at hun er fantastisk flink med barn. Har aldri vært så mye syk som site 1-2 år, og har virkelig fått "testet" Line, og må si hun besto med glans!
Det eneste negative er at det til tider kan være litt vanskelig å komme gjennom på telefen. Det er også litt ventetid for time, men hun har akuttimer nesten hver dag.
Line er en lege i en klasse for seg selv! Hun er skikkelig oppmerksom og alltid i like godt humør.
en helt fantastisk flott lege på alle måter!
tar seg god tid, er grundig,utrolig hyggelig og imøtekommende!
alltid utrolig betryggende, og man føler seg velkommen.
alle som har henne som fastlege er utrolig heldig!!!!!