Rune Danielsen
En fantastisk lege som følger opp pasientene. God til å lytte, empatisk, sympatisk. Jeg føler meg i trygge hender hos denne legen. Tar deg pålvor, kan anbefales på det varmeste. Han tar deg på alvor. Jeg er kjempefornøyd med denne legen
En fantastisk lege som følger opp pasientene.
God til og lytte og virker oppriktig empatisk. Både jeg og barna mine er heldige som har en så god fastlege.
Han tar meg alltid seriøst, og jeg føler meg i trygge hender hos denne legen. Jeg er nok over gjennomsnittet bekymret over diverse plager, men han avfeier aldri bekymringene mine uten en sjekk.
Jeg utviklet en svært sjelden sykdom og tror ikke mange andre leger ville ha hørt på meg før sykdommen hadde utviklet seg mye lenger og blitt vanskelig eller umulig å gjøre noe med.
Rune Danielsen er en lege jeg føler tillit til. Han tar deg på alvor og henviser fort til spesialister, noe jeg ser som svært viktig. Han er lett å snakke med og følger opp på en fin måte. Jeg er kjempefornøyd med denne legen.
Veldig fornøyd med Rune, han er jordnær og genuint interessert i hvordan jeg har det. Tar det jeg sier på alvor, og gir gode råd som passer til situasjonen. Håper å ha Rune som fastlege i mange år fremover.