Rune Danielsen
Legen er opptatt av deg som person. Han tar raske og veloverveide avgjørelser som bringer deg dit du skal i forhold ditt problem. F.eks. til spesialist. Han lytter, og tar deg på alvor. Dette er meget bra. Han fortjener mange kunder. Håper han fortsetter å sette behovet til kunden som første prioritet.
Jeg har hatt 3 leger før Rune, men må si ingen kan måle seg med dr. Danielsen! På en god måte vell og merke! Håper han holder seg i Stavanger i maaaange år fremover. for vi vil ikke bytte! Hele familien bruker han. Utrolig god med unger! Ingen over, ingen ved siden ;)
Har hatt Rune Danielsen som fastlege tidligere og har hatt han som fastlege for mine barn til han flyttet til Stavanger.
Han er engasjert og dyktig.
Flinke lege som har vist seg å virkelig være til stede om det skulle være noe. Lyttende og forståelsesfull. Veldig spesiell, på en god måte. Virker som å inneha god kompetanse på de fleste områder. Er heller ikke redd for å innhente kompetanse dersom han selv er usikker.
Han er rolig , lyttende,og veldig behagelig person. Han er en lege som synes å ha masse kompetanse om det meste.