Rune Dramsdahl
Tilleggskompetanse
Litt for lang tid på laben legen tar seg god tid og er hyggelig
for første gang i mitt liv trenger jeg ikke bruke mer tid på og få meg time en behandling.Man ringer så får man time/avtale ikke som tidligere legekontor der man måtte glemme telefon og stille opp personlig for så og få time noen uker frem i tid.
fant fram gode løsninger i begynnelsen som akkupunktur o.l. men etterhvert følte jeg at betalingen var det han var på jagt etter og behandlingen ble mindre bra og en ble ikke hørt.. hadde en veldig vondte bronkitt og han sa bare går inn på apoteket og kjøp noe slimløsende.. (ikke sånn det skal vær)
veldig lang ventetid uten, alltid minst en time forsinket pluss at en måtte vente 10 minutt før han kom ut av kontoret sitt for å rope opp neste pasient og så var det bare 5 min ''behandling''
veldig mye vikarer, det var jeg nesten glad for fordi de hørte på hva jeg fortalte
Har hatt han som fast lege i 15 år og er meget fornøyd. Kjenner meg igjen i beskrivelsene med ventetid, vikarer etc men det går igjen hos de fleste andre kontorer også. Han har alltid stilt opp og gitt gode diagnoser etc og tar meg som pasient på alvor.
Dr.Dramsdahl er meget dyktig synes jeg, har oppigjennom årene hatt mange leger. Han er pin-point på det medisinske, er vennlig og empatisk, og kjenner sin begrensing, da henviser han videre. Joda, det er ofte vikarer, men de jeg har møtt er også flinke og greie. Angående ventetid på kontoret har det omtrent ikke eksistert, jeg har nesten alltid kommet inn på minuttet til avtalt tid! Kanskje det viktigste, jeg føler meg trygg ved å være Dramsdahl`s pasient.