Pål-Jeroen Husby

Autorisasjon (2000)

Venteliste

324 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Pål-Jeroen Husby er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Siste vurderinger av Pål-Jeroen Husby

Kunnskapsrik og lyttende

Oser trygghet og kompetanse. Viser genuin interesse for meg som pasient ved hvert besøk. Alltid rolig og effektiv

Trygg og kunnskapsrik

Jeg var uten fastlege pga. flytting. Husby hadde nettopp blitt fastlege. Et lykketreff at jeg valgte han. Lytter til hva jeg sier, og gir meg tillit til hans valg.

Fantastisk lege!

Gjennom jobb har jeg vært innom stort sett alle legekontorene i hele Lillestrøm kommune. Det finnes ingen som er som Pål! Han er ekstremt kunnskapsrik, og engasjert i sine pasienter. Man føler seg trygg på at han følger en opp, og han tar seg god tid selv i en hektisk hverdag. For en fyr!

Imøtekommende, trygg og flink!

Jeg har hatt flere forskjellige fastleger opp gjennom årene, men ingen i nærheten av så bra som Pål! Uavhengig av bakgrunnen til hvorfor du tar kontakt, møter han deg alltid med et smil, en smittende ro og masse kunnskap. Det er alltid hjelp å få, og man føler man både blir sett og hørt. Humor har han også! Ser det er flere på venteliste,- beklager... men det vil dessverre bli en meget lang ventetid. Kan ikke skjønne hvorfor noen skulle byttet vekk Pål som fastlege!

En superhelt med glimt i øyet!

Pål J.Husby er seriøst en av de flotteste menneskene jeg har møtt! Bytta fastlege før sommeren og er helt i himmelen over fantastisk oppfølging av meg og min datter. Han tar tak i utfordringer med stø og klok hånd og inngir en trygghet man ikke ofte opplever. I tillegg har han humor og byr på seg selv. Bingo i fastlegelotteriet, der altså!:-) Hurra!